Transzcendentális Meditáció Vélemények

A TM már a világ minden földrészén jelen van

A Transzcendentális Meditációt bárki könnyedén és rövid idő alatt képes megtanulni.

Magyar meditálók véleményei

Az ország minden területéről vettek már részt TM tanfolyamokon, köztük olyan foglalkozású emberek, mint programozó, biomérnök, DJ, fényképész, projektmenedzser.

Kelemen Márton

Egy éve gyakorlom a TM-et, és gyökeresen megváltoztatta az életem. Kioldódnak a múltbéli feszültséget, és azóta könnyebben érek el dolgokat, amellett, hogy kreatívabb, éberebb és kipihentebb vagyok.

Kelemen Márton

Horváth Ádám

Amióta TM-ezek sokkal inkább tudatában vagyok a cselekedeteimnek. Nagyon jó stresszoldó és persze segít, hogy boldogabb legyen az ember.

Horváth Ádám

Bertha Ibolya

Mióta elkezdtem a tanfolyamot folyamatosan érzem a változásokat. A TM megtanulása óta, szinte pillanatról pillanatra tapasztalom önmagamon a fejlődést, egyre - egyre magasabb szinten.

Bertha Ibolya

Marlok Róbert

Még csak pár hete gyakorlom, de jelentős változások következtek be az életemben, lassabban élek, jobban tudok figyelni a részletekre, mentálisan fittebbnek érzem magam, nem is értem, hogy lehettem meg enélkül eddig.

Marlok Róbert

Balog Róbert

Mióta rendszeresen meditálok, sokkal higgadtabban fogadom-kezelem azokat a feszültségeket, stresszes helyzeteket, melyek előtte pillanatok alatt felidegesítettek. Napjaim legtöbbször nagyon nyugodt békés hangulatban telnek, sokkal kiegyensúlyozottabban. Munkámban sokkal magabiztosabban és hatékonyabban teljesítek

Balog Róbert

Külföldi meditálók tapasztalatai

Az elmúlt évtizedekben nagyon népszerű lett a TM a külföldi országokban, és azóta rengeteg híres ember tanult meg, illetve hangsúlyozza a meditálás fontosságát.

David Lynch

Több mint 30 éve gyakorolom a TM-et. Megváltoztatta az életemet, a világomat... Mindazok az aggodalmak és félelmek, amelyek csaknem tönkretesznek bennünket, eltűnőben vannak.

David Lynch

Tom Hanks

Délutánonként és kora esténként nem voltam igazán produktív. Miután megtanultam meditálni ezek az órák a leghatékonyabbak számomra.

Tom Hanks

Jennifer Anniston

Meditációval kezdeni és zárni a napot igazán felemelő érzés. Húsz perc és észreveszed a különbséget!

Jennifer Anniston

Matt Bomer

Elég zavaros időket élünk, rengeteg információ és reklám érkezik felénk, szóval szükségem volt naponta kétszer húsz percre, hogy lecsendesítsem magam és tudjak figyelni.

Matt Bomer

Cameron Diaz

Pontosan ez volt az a dolog, amire szükségem volt! A TM-et egyszerűen meg lehet tanulni és gyakorolni, az a rengeteg megújulás, ami vele jár, megváltoztatott mindent.

Cameron Diaz

Jennifer Lopez

20 perc reggel és este. Szükségem volt rá. A nap végére elengedhetem magam, együtt lehetek a gyerekeimmel és a szeretettel, örömmel, amit adnak nekem.

Jennifer Lopez

Katy Perry

A TM-mel indítom a napomat. A legjobb hangulatomba helyez. Ez az egyetlen idő, ahol az elmém teljes nyugalmat érez.

Katy Perry

Martin Scorsese

Jó pár éve gyakorlom a TM-et. Nehéz leírni a hatást, amit az életemre gyakorolt. Csak egy pár szót említenék: nyugalom, tisztaság, egyensúly, felismerések.

Martin Scorsese

Paul McCartney

Úgy gondolom a Transzcendentális Meditáció az a dolog, amire az embereknek szükségük van. Ez a technika pedig eredményeket nyújt nekik, egy élethosszig tartó ajándék.

Paul McCartney

Ellen DeGeneres

Van valami igazán különleges a TM-ben. Ez az egyetlen tevékenység miközben nyugalmat érzek. Egy nagyon békés érzéssel tölt el, amit egyszerűen imádok!

Ellen DeGeneres

Hugh Jackman

A Transzcendentális Meditáció megváltoztatta az életemet. A legegyszerűbb dolog ezen a világon, nyugodttá és boldoggá tesz. Aki küzd valamivel az életében, annak ez egyszerű kiút.

Hugh Jackman

Oprah Winfrey

Mélyebben alszanak tőle az emberek, kisimultabbak a kapcsolataik és sokkal kellemesebben érzik magukat. Fantasztikus!

Oprah Winfrey

Gisele Bündchen

A meditáció egy jelentős eszközzé vált az életemben. Segít lecsendesíteni az elmémet és hozzájárul, hogy tisztában lássak dolgokat. Egy békés érzést hoz a mindennapjaimba.

Gisele Bündchen