Kapcsolat

Keress bizalommal!

Ha szeretnél bővebb információkat a Transzcendentális Meditációval kapcsolatban, kérlek írj üzenetet!

Email cím

dobostomi@gmail.com

Telefonszám

+36 30 9426 328

Dobos Tamás

A Transzcendentális Meditáció tanára

Közel 10 év lemezlovas tevékenység és éjszakázás után, 1998-ban tanultam meg a Transzcendentális Meditációt és pár hét alatt eltüntetett az életemből egy olyan problémát, ami akkor már igen komolyan nyugtalanított. Az évek előrehaladtával a zenei kreativitás fejlődése mellett, az életszemléletemet is jelentősen megváltoztatta, amely 2008-ban arra ösztönzött, hogy elkezdjem tanítani a TM-et. Ma már tudom, hogy nincs jobb, mint, hogy minél több embernek átadhatom ezt a technikát és a hozzá kapcsolódó ősi tudást.

Dobos Tamás - Transzcendentális Meditáció - TMeditacio.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdezz bármit!

Mindenki el tudja sajátítani a TM-et?

Ha valaki futni tud, akkor egyhelyben állni is, ugyanígy ha valaki gondolkodni tud, akkor tud gondolatmentes állapotban is lenni, csak kell hozzá ez a nagyon egyszerű, természetes, könnyen és rövid idő alatt elsajátítható technika, melyet az elmúlt 50 évben kb. 9 millióan tanultak meg.

Honnan ered a TM?

A TM a Védikus Hagyományt eleveníti fel, mely a mesterek folyamatos láncolatán keresztül tartja fenn már ősidők óta ennek a technikának, és tudásnak a hatékonyságát és tisztaságát.

Lehet-e veszélyes a TM?

Mivel a TM az elme tendenciáját követi, így nem képes mélyebb tapasztalást adni, mint amire az egyén fel van készülve, azonban mégis van egy eset amikor veszélyes lehet.... ha valaki nem gyakorolja ?

Mikor érdemes elsajátítani?

Ha megvan mindened, de mégis elgondolkozol néha, hogy valami hiányzik az életedből. Ha csak egyszer is felötlött már benned, hogy mi az élet értelme és célja. Ha szeretnél még többet megtenni az egészségedért. Ha feltűnt már, hogy valami baj van a bolygóval és a rajta élő emberekkel. Ha függőségektől való megszabaduláshoz keresel támogatást